Hjem :

Barneskjær

 

Barneskjær en fin høstdag   Utsikt mot vest fra huset   Blåveis om våren!

 

Barneskjær er vår store perle, stolthelt og glede. Ovenfor ser du huset på Barneskjær, i trivelig stavernsgul farge. Huset har svalganger på begge sider, og består av to etasjer. I første etasje er det kjøkken og kott, samt to stuer. Kjøkkeninnredningen er pusset opp i 2005 og fremstår nå som veldig fin! Siden øya ikke har strøm, brukes gass for å drive kjøleskapet og komfyren (2 bluss samt bakeovn!). I andre etasje, som man forøvrig kun kan komme opp til via egen inngang og trapp, finnes 5 soverom med tilsammen 23 senger. I tillegg har vi tilførsel av frist og godt vann fra "fastlandet" i egen spring rett utenfor.

 Barneskjær sett fra luften
Den lille og oversiktlige øya ligger utenfor Nesbrygga på Nøtterøy. Under ser du øya ovenfra, med et utsnitt fra Norge i Bilder. På dette bildet ser du så vidt bryggene på Fjærholmen i nord, og diverse brygger på Nøtterøy i vest. Øya har egen brygge med plass til 4-5 båter.

Barneskjær leies ut til skoler og organisasjoner og er stort sett "i drift" hele sommerhalvåret. Om du ønsker å leie Barneskjær kan du sende inn en søknad til:

Robert Ibsen Voith
Granittveien 13
3140 Nøtterøy

Husk at du gjerne kan gå i land på Barneskjær selv om det er leietagere i selve huset. Øya er til fritt bruk!

Har du noe du lurer på, sjekk da ut vår nye store Spørsmål og Svar side om Barneskjær!